Хіт, фаворит та просто найпопулярніша страва. Куряче стегно паніруємо з яйцем, обсмажуємо у фритюрі та змішуємо з апельсиновим соусом. Посипаємо зеленою цибулею, смаженим арахісом і чорним кунжутом. Приїжджає у комплекті з паровим рисом. Негостра. Курка в кисло-солодкому соусі 175 грн Вага: 280 гр. - + + Хочу!
Улюблена страва мандрівників. Індонезійський смажений рис з куркою, креветками та яйцем. Заправлений устрично-соєвим соусом і соусом самбал. Приїжджає з рисовими чіпсами, кінзою, зеленою та смаженою цибулею. Пікантний та неперевершений. Насі Горен 210 грн Вага: 300 гр. - + + Хочу!
Пельмені власного виробництва з фермерського м'яса індичкі. Додавайте до готової страви оцет, сметану та перець для ідеального балансу смаку. Як готувати: Довести підсолену воду до кипіння, додати лавровий лист та духмяний перець. Покладіть пельмені у окріп та перемішайте. Після того, як пельмені спливуть на поверхню — варити 3-4 хвилини. Найкраще смакує зі сметаною, вершковим маслом, аджикою. Склад: філе індички, стегно куряче, цибуля, яйце, часник, соєвий соус Пельмені з індичкою 150 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!
Най-най-най! Цю страву обожнюють всі, від мала до велика. Рисова локшина вок з куркою, креветками, тофу, овочами та яйцем. Заправлена тамаріндово—рибним соусом. Зверху — кінза, арахіс, смажена ті зелена цибуля. Негостра і дуже смачна. Пад Тай 210 грн Вага: 320 гр. - + + Хочу!
Сніданок, що сподобається усій родині - класичні сирники у формі напівфабрикату. Розморозити, підсмажити та зі сметанкою, медом чи варенням... м-м-м... Як готувати: Варіант 1. Заморожені сирники запанірувати в борошні і обсмажити на рослинній олії до появи золотистої скоринки. Потім поставити сирники в духовку і запікати 5 хвилин при t 180С до готовності. Варіант 2. Заморожені сирники поставити у форму та у розігріту до 180С духовку на 10-15 хвилин. Готово! Добре смакують зі сметаною, варенням або медом. Склад: сир, яйце, цукрова пудра, манна, цукор ванільний, сіль Сирники 160 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!
Свіжі класичні круасани зранку — чудова ідея для усієї родини. Круасанам дати відпочити від морозильної камери 30 хвилин при кімнатній температурі та поставити у духовку на 180С на 15 хвилин. Ціна вказана за один круасан, Круасан заморожений 30 грн Вага: 50 гр. - + + Хочу!