Пельмені власного виробництва з фермерського м'яса індичкі. Додавайте до готової страви оцет, сметану та перець для ідеального балансу смаку. Як готувати: Довести підсолену воду до кипіння, додати лавровий лист та духмяний перець. Покладіть пельмені у окріп та перемішайте. Після того, як пельмені спливуть на поверхню — варити 3-4 хвилини. Найкраще смакує зі сметаною, вершковим маслом, аджикою. Склад: філе індички, стегно куряче, цибуля, яйце, часник, соєвий соус Пельмені з індичкою 150 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!
Пельмені власного виробництва з фермерського мяса. Мікс яловичини та свинини. Відваріть, додайте сметану, оцет та перець, за бажанням 50 грам, і жодний вірус не страшний! Як готувати: Довести підсолену воду до кипіння, додати лавровий лист та духмяний перець. Покладіть пельмені у окріп та перемішайте. Після того, як пельмені спливуть на поверхню — варити 3-4 хвилини. Найкраще смакує зі сметаною, вершковим маслом, аджикою. Склад: гуляш яловичини та свинини, цибуля, яйце, часник Пельмені зі свининою та яловичиною 140 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!