Вареники власного виробництва ми робимо власноруч. Вам треба лише їх зварити та дiстати з холодильника холодну сметану. І щастя — у вас в тарілці. Як готувати: Довести підсолену воду до кипіння, покласти вареники в окріп і перемішати. Після того, як вареники спливуть на поверхню — варити 3-4 хвилини. Готові вареники полити медом та посипати цукровою пудрою. Склад: тісто на вареники, мука пшенична, вишня, цукор Вареники з вишнями 100 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!
Вареники власного виробництва з картопелькою та грибами. Повністю пісний, або веганський, продукт. Готується швидко, з'їдається з насолодою, залишаючи за собою відчуття спокою та щастя. Як готувати: Довести підсолену воду до кипіння, покласти вареники в окріп і перемішати. Після того, як вареники спливуть на поверхню — варити 3 хвилини. Добре смакує зі сметаною, вершковим маслом і смаженою цибулею. Склад: тісто на вареники, картопля, цибуля, гриби лисички, масло вершкове, масло рослинне Вареники з картоплею та грибами 85 грн Вага: 500 гр. - + + Хочу!
Равіолі власного виробництва з фермерських продуктів. Равіолі з куркою та грибами 85 грн Вага: 300 гр. - + + Хочу!